HAS PSYCHO

Changed from HAS'S PSYCHO-SPIRITUAL CABINET for fear of being a spiritual braggart. THIS IS JUST MY PERSONAL SELF-HEALING BLOG; DEFINITELY NOT PROFESSIONAL MEDICAL OR PSYCHIATRIC OPINION OR ADVICE FROM THE AUTHOR. This blog cannot and must not replace hands-on medical care or the specific advice of your own doctor. Penulisan hanyalah pengalaman dan pendapat peribadi penulis blog dan tidak boleh mengantikan nasihat dan penjagaan perubatan daripada doktor anda.


MEMORY OF A SPECIAL LOVE

Thursday, March 05, 2009

BONE SCAN





Nampak gayenya macam tak ada metastasis. Tunggu report aje nanti. Walaupun begitu hasil kajian itu bukanlah lesen untuk gi lantak apa saja semasa bercuti bermula esok. Semenjak sakit bermula, saya sudah pesatkan langkah-langkah pemakanan yang tidak disukai oleh kanser. Jadi sekarang saya wajib teruskan. Tak kan tiap-tiap tahun nak buat bone scan.

5 Comments:

  • At March 06, 2009, Blogger Ira said…

    Salam...apa makanan yang kanser tak suka? Boleh tak kongsi ngan Ira. Seafood DH ambik tak? Ira tak tahu nak makan apa...selalu tak ada idea, tmbh pulak tak berapa pandai masak.
    Tp, daging merah mmg tak ambil.

     
  • At March 08, 2009, Blogger impian kasih said…

    salam kak has,

    selamat bercutilah

     
  • At March 10, 2009, Blogger Has said…

    Ira,

    Makanan yang Kak Has selalu promo tu lah yang kanser tak suka, contoh, flaxseed yang dikisar, brokoli, makanan tanpa gula dan perisa tiruan dan asli macam glutamate dan sayuran hijau dan berwarna warni.

    DH tak pantang, walaupun begitu dia tak makan makanan laut berkulit keras, jadi sotong dia makan juga, ini ikut Peter D'Adamo.

    Impian kasih;

    Thanks.

     
  • At March 11, 2009, Blogger Ira said…

    Ye ke...terima kasih banyak. Hope kita semua akan terus sihat dan diberkati-Nya.
    15/03/09 nie, Ira kena buat CT scan di Hospital Kota Bharu. coz last CT Scan tahun 2006. So, doktor nak buat pulak. Doakan Ira...

     
  • At March 12, 2009, Blogger Has said…

    Ira,

    Arrghh...kena minum susu contrast la tu..Saya doakan tiada apa2.

     

Post a Comment

<< Home