HAS PSYCHO

Changed from HAS'S PSYCHO-SPIRITUAL CABINET for fear of being a spiritual braggart. THIS IS JUST MY PERSONAL SELF-HEALING BLOG; DEFINITELY NOT PROFESSIONAL MEDICAL OR PSYCHIATRIC OPINION OR ADVICE FROM THE AUTHOR. This blog cannot and must not replace hands-on medical care or the specific advice of your own doctor. Penulisan hanyalah pengalaman dan pendapat peribadi penulis blog dan tidak boleh mengantikan nasihat dan penjagaan perubatan daripada doktor anda.


MEMORY OF A SPECIAL LOVE

Thursday, November 27, 2008

KEMANDULAN

Rakan saya menghadiahkan senaskah buku karangan dan penerbitannya. Buku tersebut dikarang dan diterbitkan bersama dengan suaminya.
Buku KEMANDULAN: HALATUJU, CABARAN DAN SERIBU HARAPAN, cetakan pertama 2008, di cetak oleh Pustaka Aman Press Sdn. Bhd. Buku ini setebal 83 mukusurat. Kedua-dua rakan sekampus tersebut adalah:

Prof. Madya Dr. Nik Hazlina Nik Hussain
Prof. Madya Dr. Shaiful Bahari Ismail.

Prof. Nik Hazlina merupakan pakar perbidanan dan sakit puan yang mempunyai kepakaran dalam menangani masalah kemanduran, manakala suaminya iaitu Prof. Saiful, adalah pakar kesihatan lelaki. Buku tersebut dijual dengan harga RM25 ringgit. Untuk penghantaran pos laju, di tambah RM3 dan jumlahnya ialah RM28.

Jika ada yang berminat, sila hubungi Prof. Nik melalui e-mail beliau: hazlina2006@yahoo.com
Saya telah mengimbas imej muka kulit depan dan belakang serta isi kandungan dan pendahuluan buku tersebut untuk gambaran kepada yang berminat.

Pada pendapat saya, buku ini berguna kepada mereka yang gagal untuk mendapatkan zuriat (mandul). Kadang-kala konsultasi dengan doktor pakar tidak mencukupi (mungkin kerana had masa) untuk pasangan suami dan isteri mendapat informasi yang komprehensif.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home